Kursus

Kursus

Kursus afholdelse på LFH og LFH Rideklub.

  1. Ønsker man at afholde kursus, kontaktes Louise Jørgensen (LF-hestesportscenter), som skal godkende dato. Dette skal ske senest 14 dage før afholdelse af kursus. Det er kun muligt at holde kursus lørdag og søndag og når der ikke samtidig er andre arrangementer.
  2. Kurset skal annonceres, således det vil være muligt for interesserede at kunne tilmelde sig. Dette er kursusholder ansvarlig for. Opslaget sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor det godkendes og efterfølgende bliver lagt op på hjemmesiden der hvor der linkes til LFH´s facebook side og LFHR`s facebookgruppe og der kan det videredeles fra.
  3. Kursusholder står for at informere om priser til kursus, facilitetskort og evt. boksleje (boksleje kan kun aftales med Louise Jørgensen)
  4. Tider om hvornår ridehuset bliver brugt og hvis ridehuset ønskes lukket i tidsrummet for kursusafholdelse, skrives til Louise Jørgensen, senest 5 dage før kursusdag, så det kan annonceres på FB.
  5. Kursusholder er ansvarlig for at oplyse program inkl. tider til deltagere.
  6. Facilitetskort betales via Mobilepay til LFH Rideklub, 78331, dette skal ske før deltagelse i kursus.
  7. Undervisning betales til LFH Rideklub, via Mobilepay eller bankoverførsel reg: 6520 konto 2662212. Husk at skrive navn i tekstfelt.
  8. Underviser sender en mail/faktura til LFH Rideklub Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor der dokumenteres antal af ryttere og pris, hvorefter LFH Rideklubs kassér overfører penge til underviser. (dette for at klubben kan redegøre for hvor meget kursusaktivitet der er i LFH Rideklub.)
  9. Efter endt kursus, er det kursusholders ansvar at der er ryddet op og fejet på de steder hvor kurset har været afholdt. Hvis rytterstuen har været i brug, ryddes der ligeledes op og støvsuges hvis nødvendigt.

 

LFH Rideklub håber med denne vejledning at det bliver nemt og overskueligt at afholde kursus.

Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte Louise Jørgensen eller Britt Carlsen.

 

Priser:

 

Facilitetskort 1 dags = 60 kr. pr. ekvipage.

Leje af rytterstue pr. dag = 250 kr.

 

Medlemmer der i forvejen har facilitetskort skal ikke betale dagskort.

Priser på ovenstående er hvis kursusholder er medlem af LFH Rideklub.

 

Ikke medlem af LFH Rideklub skal kontakte Louise Jørgensen eller Britt Carlsen, hvis man ønsker at leje faciliteter.

 

Med venlig hilsen

LF Hestesportscenter og LFH Rideklub.