Vinder af den store Jubilæumskonkurrence fra MARTS - AUGUST er...

Vinder af den store Jubilæumskonkurrence fra MARTS - AUGUST er...

Julie Stimose.

Julie har valgt at skrive en tekst og vise en video, som illustrerer hvad LFH & LFHR betyder for hende.

Det er blevet til en dejlig fortælling omkring fælleskabet hos os og de stærke venskaber, man knytter som barn, som også holder når man er på vej til “næsten at blive voksen”. 

Julies tekst:

I den her video kommer i til at se nogle af de mange oplevelser og aktiviteter, som jeg har været heldig at være en del af. Men jeg synes også at den her video viser, at vi som et sted tilbyder bare meget mere end KUN ridning, hvilket kun har gjort os til et meget større og helt igennem fantastisk fællesskab.

Ridning - blå mærker, evige frustrationer, dyrlægeregninger, gnavende tvivl, min hest forstår mig ikke, jeg kan ikke ride - jeg lærer det aldrig... Men det er noget vi er kommet igennem sammen, fordi at vi er der for hinanden!

Jeg har egentlig siddet længe og tænkt over hvad ridning og det her sted er for MIG? Man kan vel godt sige at det har været noget af en rutsjebane tur, både med hele følelsesregisteret igennem men ikke også mindst alle de fantastiske oplevelser som er blevet oplevet på vejen.

Stedet her er noget helt særligt og specielt for mig, noget man næsten har svært ved at sætte ord på.

For mig har det ikke kun været et sted hvor jeg kom for at ride min hest, men et sted hvor man kunne koble af fra alle ens tanker. Det er et sted som er fyldt med fantastiske mennesker og ikke mindst dyr!

Jeg tør ikke at tælle på hvor mange timer der er gået i selskab af hestene og menneskerne, men i hvert fald mange kan jeg konstatere! 

 

Nu har jeg været her i godt og vel 7 år. Jeg har lært mange nye mennesker at kende, og godt nok også fået en masse gode men også lidt mindre gode oplevelser, men det er helt sikkert de gode der bliver kigget tilbage på! Jeg har endda også mødt mange skønne piger, som den dag i dag er nogle rigtig gode veninder.

Det som har og stadig betyder meget for mig er, at der er plads til ALLE. Lige meget størrelse, niveau, alder og om hvor mange penge vi har som individ. 

Jeg vil altid huske LFH som et sted med masser af sammenhold, både på stedet men også i den grad på stævnepladserne. Jeg elsker personligt når vi tager afsted sammen ud og viser de andre hvad vi fra LFH kan, fordi der bare altid er den fedeste opbakning.

Lige meget hvornår man spørger er der altid en hjælpende hånd, hvilket har været en stor hjælp for mange af os. 

 

Men ja hvad mere kan jeg sige end, at jeg føler mig som en del af en dejlig stor familie her på LFH. Andet kan man vel næsten ikke blive når vi bruger SÅ mange timer sammen.

En oplevelse jeg aldrig har kunne været foruden!!

HUSK at sammen er vi stærkest!