INFORMATION FRA RIDECENTERET ANG. CORONAVIRUS

INFORMATION FRA RIDECENTERET ANG. CORONAVIRUS

Brug af mundbind eller visir, påkrævet indendørs på ridecenteret.

Vejledning til brug af mundbind

 

RIDECENTER.

d. 6. maj 2021

Så er der igen ændringer i restriktioner, og derfor er det disse regler der gælder på LF-Hestesportscenter. 

 • Der må være 25 personer i hvert ridehus, i stalden, i rytterstuen osv. Derfor er det ikke længere nødvendigt for opstalderne og halvpartsryttere at informere i opstaldergruppen, om hvornår man er på ridecentret. Der må være maks 75 personer udenfor inkl. træneren.

 • Der åbnes op indendørsidræt for alle, der kræves fremvisning af coronapas for voksne fra 18 år. Vi forsætter med udendørsundervisningen indtil vi rykker ind til efteråret, men hvis der er arrangeres kurser indendørs, skal gældende regler overholdes.

 • Ridefysioterapi må gerne foregå indendørs uden coronapas og forsamlingsforbuddet er ikke gældende, da dette er en lægehenvist behandling, og derfor ikke underlagt samme regler.

 • Medbring kun én pårørende el. lign., hvis det er nødvendigt. Dvs. det er kun ryttere, der har brug for en hjælper, der gerne må havde en med og man har kun den ene hjælper med. Andre pårørende skal vente i bilen eller forlade ridecentret, under ridning og opsadling.

 • LF-Hestesportscenter er kun åbent for faste kunder/ryttere/personale med en aftale. Dvs. Ridecentret er lukket for besøgende og al gennemgang. Hvis du har part, har din hest opstaldet eller har ridehuskort, er du fortsat velkommen. 

 • Hold 1 meters afstand i stalden, såvel som udendørs også til hest.
   
 • Tag hjem når du har passet/motioneret din hest. Unødigt ophold begrænses dvs. Ingen ophold/forsamling/hygge indendørs og udendørs.

 • Alle skal bruge mundbind på indendørsfaciliteterne, når man er stående eller gående. Kravet gælder ikke for rytterne, mens de rider, eller for tilskuere/publikum, når disse sidder ned. Udendørs er der fortsat intet krav om mundbind. Der er andre regler for personalet, der er på arbejde, for børn, handicappede og andre, som ikke kan bære mundbind/visir, samt fagfolk der er på arbejde.

 • Du skal sørge for opretholde en god hygiejne, spritte af og vaske hænder, holde afstand, nyse i ærmet osv. 

 • Personer der er sendt hjem fra skole eller arbejde, fordi de skal testes, skal heller ikke møde op på ridecentret, før der forligger en negativ test og sundhedsstyrelsens regler er fulgt. 

 • Hvis du har sygdomstegn, så bliver du hjemme!

RIDEFYSIOTERAPI.

d. 4. januar 2021

Ridefysioterapi er åbent, da fysioterapi er behandling og ikke en fritidsaktivitet.

 • Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir indenfor, fra ankomst til afgang. Også til hest. Der er enkelte undtagelser, hvor det ikke er muligt pga handicap. Dette aftales med Ridefysioterapeut, Pernille Hartmann.

 • Alle skal bære handsker.

 • Hvis du har sygdomstegn, så bliver du hjemme!

 

STÆVNER OG AKTIVITETER I KLUBBEN.

Arbejdsdag d. 1. maj.

Ringridning og uddeling af pokaler og rosetter d. 9. maj. 

Generalforsamlingen udsat til d. ?

 

FOREBYG SMITTE PÅ RIDECENTERET.

For at beskytte brugerne af ridecentret mod mulig smitte, samt deres pårørende, beder vi alle bruger om at følge anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen: 

 1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

 2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder

 3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt

 4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen

 5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker. Hold afstand og bed andre om at tage hensyn.

 

 


Udskriv