Gratis kursusdag for U25 medlemmer

Gratis kursusdag for U25 medlemmer

Lørdag d. 14 december er en gratis dag for alle LFH Rideklubs U25 medlemmer.

 

Hvert medlem kan vælge mellem dressur eller spring undervisning og alle kan deltage i voltige clinic.

Vi vil kort beskrive hvem vores gæsteundervisere er:

 

Mia Hastrup:


Mia Hastrup tilbyder dressur- og springundervisning. Mia er en af Danmarks mest kendte militaryryttere og har i mange år været tilknyttet det danske landshold.

Mia har 20 års erfaring i at undervise både børn og voksne. Det foregår både på hestens og rytterens præmisser og målet for hver gang, er at det skal være sjovt og udviklende. Mia er uddannet på Københavns Universitet i idræt.

Mia rider pt. CCI4* og er derfor en super dygtig allround inspiration og underviser til sådan en dag.

 

Dressur vil foregå formiddag og spring om eftermiddagen.

  

Roskilde Voltige Team:

Roskilde Voltige Team kommer hele lørdagen og lærer os alle noget om Voltige.

Thomas står i spidsen for det team der kommer og holdet er sammensat af super dygtige børn og unge som dyrker Voltige på højt plan. Hvert U25 medlem har mulighed for at prøve voltige både på jorden og på hest.

RVK er nogle af Danmarks dygtigste voltigeteams og samtidig de mest fantastiske motivatorer og læremestre for børn og unge.

Jeg skal her gøre opmærksom på at man i voltige træning ikke bære ridehjelm grundet sikkerhed. Man kan hænge fast i den gjord der er på hesten og besværliggøre de øvelser på hest, hvor man skal være helt tæt. Vi i LFH Rideklub har prøvet det før og kan stå inde for at sikkerheden er helt i top sammen med RKV.

 

Tilmelding til lørdag foregår således: 

Har du egen hest eller halvpart skriver du dit navn, om du ønsker dressur eller spring undervisning og på hvilket niveau. 

Er du rideskoleelev skal du skrive om du ønsker dressur eller spring undervisning, hvilket niveau og skrive hvilken pony/hest du gerne vil ride på. Skriv gerne 2 prioriteringer på heste da rideskolehestene kun kan gå 2 gange undervisning. Halvpartsryttere har fortrinsret.

 

Alle tilmeldte bliver sat på til voltige undervisning så det passer med det undervisning man skal modtage.

Privatheste kan jo også sagtens gå 2 gange på en dag, hvis man vil deles. Der er mulighed for at købe opstaldning til privathest gennem Louise.

Alle deltagere, forældre og andre der har lyst til at være publikum på dagen er meget velkommen og Biksen vil være åben hele dagen og der kan købes drikkelse og en varm ret til frokost til 40 kr. 

 

Tilmelding til U25 arrangement senest d.  7 December kl. 18.00.

Tilmelding skal foregå til Britt Carlsen, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på messenger, eller på sms : 28908452. 

 

Yderligere info sendes til alle tilmeldte og lægges op på LFH Rideklubs facebook side. Ligeledes tidsplan for hele lørdag vil være tilgængelig på fb. 

 

På glædelig gensyn

LFH Rideklub, Juniorudvalg.