Samarbejde med Lolland Falster Køreforening

Samarbejde med Lolland Falster Køreforening

Lolland Falster Køreforening er en forening, der ønsker at fremme interessen for kørsel med hest for vogn og for at arbejde med gamle hestetrukne redskaber. 
Køreforeningen afholder træningsarrangementer, forskellige kurser og pløjestævner. Foreningen har et ønske om i fremtiden at afholde kørestævner i øvrige kørediscipliner.
I vinterhalvåret har vi i år fået mulighed for at lægge træningen indendørs i ridehus på LF Hestesportscenter. Vi vil have kørsel i ridehuset hver 2. Onsdag i ulige uger, hvor kuskene vil komme og træne dressur, maraton eller keglekørsel. Der vil også kunne opleves tilvænning og tilkøring af heste. Der vil være kørsel i ridehuset nogle søndage, hvor Kurt Klindt, som er flere gange DM-vinder og aktivt deltager ved store kørestævner rundt om i Europa, kommer og underviser. 

I sommerhalvåret flytter vi så vidt vejret tillader det aktiviteterne udendørs med bl.a. kørsel i grusgraven og hestevognsture i det omkringliggende terræn.
Hvis man har interessere i hestevognskørsel eller har uddybende spørgsmål til de forskellige aktiviteter, er man altid velkommen til at henvende sig til kuskene eller en fra Bestyrelsen.
Vi er rigtig glade for at have fået etableret dette samarbejde og ser frem til nogle gode og hyggelige træningstimer på LF Hestesportscenter.
 
Vores kontaktoplysninger kan I finde på vores hjemmeside: www.l-f-k.dk
 
Med venlig hilsen
Søren Christensen
(Næstformand)
 
 

Udskriv