Nyheder

Ranglisten 2020

Ranglisten 2020

 Der er gang i stævnerne og "Ranglisten 2020" er nu tilgængelig live. Se dine indsendte resultater og følg med i andres. Godkendte resultater kommer på ranglisten - I tvivl om hvorfor dit resultat ikke er godkendt? Kontakt Tina Jørgensen, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk at indberette resultater fra placeringer. På Equipe vil der tit stå om du er placeret eller ej, og hvis du ikke har modtaget en roset, så er du højst sandsynligt ikke placeret.  

Ved generalforsamlingen 1. juli 2020, blev det besluttet at lægge, Distance, Military, Breddeaktiviter, TREC og Voltige under Blandede Discipliner. Samtidig blev det besluttet at en placering er en placering, uanset om det er en delfinale, dressurdelen i Military eller PTV afdelingen i TREC. 

Vi har forsøgt at lave et program, som udregner resultaterne automatisk. Ser det mærkeligt ud eller mener du der er fejl i dit resultat, så kontakt Hanne Bratholm på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

God fornøjelse.

 

Ranglisterne og tidligere ranglister kan findes i menuen under LFH Rideklub/Ranglister. Eller du kan se dem herunder:

Ranglisten med tabs. Vises bedst på pc og ikke så godt på mobil:

Rangliste

 

Ranglisten hver for sig. Hvis du skal se resultater fra mobil:

Dressur pony

Dressur hest

Spring pony

Spring hest

Blandede Discipliner pony

Blandede Discipliner hest

 


 

Indsendte resultater:

Indberetninger

Her kan du se det resultat du har indsendt.

Resultater bliver godkendt, før de kommer på listerne. Se yderst til højre om det er godkendt eller ej. Der er også en kort kommentar, hvis dit resultat ikke er godkendt eller vi har lavet ændringer.

Står der intet, så har vi ikke gennemgået resultatet endnu.   

 

Indsend resultat:

Google Formular

Husk at læse retningslinjerne for indberetning af resultater, inden du sender dit resultat.

Guide til indsendelse af resultater.

Guide til at indsætte link til dit resultat i formularen.

 

 


 

Rangliste pointsystem for LFH Rideklub.

Rangliste for alle stævner, for alle ryttere der rider for LFH Rideklub.

Ranglisten er lavet for alle stævner, både udenbys og hjemme. Husk at indberette stævner redet på hjemmebane, hvis du ønsker at disse skal tælle med.

Ved generalforsamlingen 1. juli 2020, blev det besluttet at lægge, Distance, Military, Breddeaktiviter, TREC og Voltige under Blandede Discipliner. Samtidig blev det besluttet at en placering er en placering, uanset om det er en delfinale, dressurdelen i Military eller PTV afdelingen i TREC.
Du kan altså indberette både individuelle placeringer, hold placering og samlede placeringer fra samme stævne. De skal dog indsendes enkeltvis.

OBS. Vedrørende individuelle placeringer i Military, så skal individuel placering i dressur, indberettes som, "Dressur" - "Klasse", f.eks. CNC80 og ikke som Blandede Discipliner.
Det samme gælder for individuel placering i spring, "Spring" - "Klasse", f.eks. CNC80.
Individuel placering i terrændelen, indberettes under "Blandede Discipliner" - "Skriv hvilken", Terrænspring -  "Klasse", f.eks. CNC80.

Ranglisterne er opdelt i 6 kategorier:

  • Dressur - pony
  • Dressur - hest
  • Spring - pony
  • Spring - hest
  • Blandede Discipliner - pony
    (Military, TREC, Bredde, Voltige, Distance m.m.)
  • Blandede Discipliner - hest
    (Military, TREC, Bredde, Voltige, Distance m.m.)


Placeringer tæller efter nedenstående pointsystem og gælder stævner arrangeret af klubber under Dansk Rideforbund. Der skal forefindes et link til resultatet og du skal være startet for LFH Rideklub.

Husk at indberette resultater fra placeringer.
På Equipe vil der tit stå om du er placeret eller ej, og hvis du ikke har modtaget en roset, så er du højst sandsynligt ikke placeret.  

Vi har forsøgt at lave et program, som udregner resultaterne automatisk. Ser det mærkeligt ud eller mener du, der er fejl i dit resultat, så kontakt Hanne Bratholm på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Placeringer efter placeringstabellen.

Pointsystem fungerer som følgende:

1 plads 12 point.

2 plads 10 point.

3 plads 8 point.

4 plads 6 point.

Øvrige placeringer giver 4 point.

Spring metode B0 3 point.

Distance Clear Round 3 point.

For at en placering tæller til ranglisten skal du huske at indberette dine resultater senest to måneder efter stævnets afslutning.
Kommer resultaterne senere tæller de ikke med på ranglisten!

Resultatet indberettes med ved at udfylde indberetningen med link til placeringen på Equipe, Rideforbund.dk eller lign.

Rangliste ansvarlig er Tina Jørgensen, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Der er flere af klubbens medlemmer som har mere end én hest/pony som de starter på. Du må gerne indberette resultater til ranglisten på alle de heste/ponyer du rider, men når placeringerne på ranglisten skal findes inden generalforsamlingen, vil det kun være den bedst placerede hest/pony der tæller med. Dvs. at en rytter kan ikke blive nr. 1, 2 og 3 på ranglisten, fordi rytteren har 3 gode heste, men kun nr. 1, hvorfor 2. og 3. pladsen vil blive givet til de øvrige bedst placerede ekvipager på listen.

Ranglisterne løber et kalenderår ad gangen, og når generalforsamlingen afholdes, som regel i marts måned året efter, vil vinderne få overrakt en flot roset. Der uddeles placeringer på ranglisten efter placeringstabellen.

Held og lykke på stævnepladserne.

LF-Hestsportscenter

LF-Hestesportscenter

Rågelundevej 24

4892 Kettinge