Dagsorden og referat til bestyrelsesmøde i LFHR d. 6/2-17.

 

valg af ordstyrer: Søren Stolz

valg af referent: Britt Carlsen.

 

Tilstede: Mona, Søren, Heidi, Louise; Britt, Ida, Lina,Mie, Julie, gæst Louise J.

Fraværende:

 

  1. Gennemgang af kommende generalforsamling: valg, dagsorden, beværtning, pokaler, præmier, klargøring: Der skal laves opslag om kammeratskabspokalen. Der kan lægges sedler i postkassen og sendes pr. mail. pokaler det gør Britt. Julie, Louise og Britt tager kage med. Heidi handler resten. Vi mødes kl. 18 og gør klar.  
  2. Gennemgang af regnskab 2016. Regnskabet viser pr. 31/12-16 et overskud på 4.757 kr.
  3. Evaluering af sikkerhedsregler på LFH: De er godkendt.
  4. kommende aktiviteter. fastelavn d. 25/2-17. Der er styr på det hele. Britt - Julie finder præmier. Klar-Parat-Start kurset afholdes mandag d. 13/2-17.
  5. Evaluering af priser for leje af ridehal osv.Britt og Louise renskriver et prisforslag, ud fra de priser der er drøftet på mødet. Forslaget sendes ud på mail, og kan godkendes derfra.
  6. Gennemgang af udvalgsmedlemmer. Vi er fuld besat med bestyrelsesmedlemmer. Dog vil vi optimerer, at få flere hjælpere og procedure herfor i stævneudvalget. Terrænudvalget har planer for kommende sæson. Juniorudvalget vil gerne afholde juniorhygge arrangement inden sommerferien, ligeledes teenhygge inden sommerferien.
  7. LF Hestedag: Der afprøves forskellige nye tiltag med mad.
  8. Kaffe: Heidi får tilbud på kaffeautomat.
  9. temadag til bestyrelsen og ledere: Vi forsøger at få det lagt d. 1 april.2017.
  10. evt.  

Klubtøj

Køb her

 

 

 

 

 


 

Grusgraven er lukket

 Læs mere her

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies
OK Nej tak