06.12.16

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 6/12-16.

 

Tilstede: Mie, Julie, Søren, Heidi og Britt

Gæster: Troels, Louise.

Fraværende: Ida P, Louise H.

Ordstyrer: Søren

Referent: Britt.

 

 1. Godkendelse af referat: Godkendt.
 2. Kommende arrangementer. Juletræspyntning – juleafslutning, bliver afholdt som det plejer og vi håber det bliver en lige så stor succes som tidligere. Vi kan sagtens bruge flere sponsorgaver. Juniorarr.: vi håber på mange tilmeldinger. Det er et godt program.18 januar har Stævneudvalget planlagt en aften hvor der fortælles om Go. Man kan lære om hvordan man tilmelder stævner, registrerer osv.
 3. samarbejde med klubber: Foreløbigt stopper samarbejdet med ØLR til Halloween, Udkantscuppen.
 4. evaluering af julefrokost: Et rigtig flot fremmøde. 29 voksne og 7 børn.
 5. Konto/bank: Ingen info omkring gebyr for at have foreningskonto.
 6. indberetninger til kommune- DRF. Der skal indberettes heri december. Heidi og Britt sørger for dette.
 7. Økonomi: På kontoen står der ca. 35000kr. Der er pt. 141 medlemmer. Der er ny medlemskontingent indbetaling d. 1/1-17.
 8. Lotteri: Det dropper vi.
 9. Det nye ridehus. : Bestyrelsen har besluttet at hæve facelitetskortsbetaling, således at priserne hæves pr. 1 Februar 2017. Årskort kr. 1700, halvårskort kr. 1000, 3 mdr. kr. 600, dagskort kr. 60.
  LFK har lavet en aftale med LFH om brug af det nye ridehus både i vinter og sommerperioder. Der er aftalt nogle datoer hvor Køreforeningen har råderet over det store ridehus. Disse datoer vil blive lagt ud på hjemmesiden snarest. Se ridehus oversigt på hjemmesiden. LFH vil gerne opfordrer til at man kommer og kigger når der køres. Både børn og voksne er meget velkomne og hvis der køres tur i området kan man måske være med, ligeledes hvis man tænker at gerne ville lære at køre vogn, er man meget velkommen til at spørge om forskellige ting.
 10. Evt: hynder til bænke i ridehus, Inga vil gerne betrække hvis klubben sørger for materialer. Det takker klubben ja til. Inga har skaffet 38 stole til klubben. Hvilket vi er meget glade for. Mange tak. Melani og Søren har valgt at trække sig fra bestyrelses arbejdet i LFHR til kommende generalforsamling.

 


Udskriv