06.06.16

Dagsorden til LFHR Bestyrelsesmøde d. 6/6-16.

 

Ordstyrer:

Referent:

 

Tilstede: Louise, Mona, Heidi, Britt

Fraværende: Julie, Søren, Ida, Melanie

 

1: Godkendelse af referat: Godkendt.

2: Evaluering af arbejdsdag. Det var en rigtig god dag, med næsten 40 deltager. Til næste gang vil det være godt hvis ridebanerne er harvet inden der samles sten.

3: Fremtidige aktiviteter. Vi har styr på kommende arrangementer, mangler dog stadig 1 dag for børnehjælpsdagen og et junior arrangement med Horsegroom Denmark.

  1. LFHR er på GO. Hanne har sat hele systemet op og brugt lang tid på det. Så vi håber at det hele kører til næste stævne. Vi siger mange tak til Hanne.
  2. Økonomi: Der er ikke mange penge i vores kassebeholdning lige nu, men det skal siges at vi nu har betalt alt vores kontingent og regninger så vi ingen udeståender har.

6: LF Hestedag:  Der er forholdsvis styr på arrangementet, vi skal nu finpudse det forskellige og der skal ihærdigt begynde og findes hjælpere. Klubben skal stå for mad fredag og selvfølgelig lørdag.Heidi Regner med mad til 3000 mennesker, det vil sige 1500 sandwich og 1500 pølser. Depot Lolland skal gerne levere fadøl. Fredag aften skal der laves aftensmad til alle dressurdeltagere samt tilskuere og tilskuere.. Heidi søger et par stykker der vil stå for at lave mad fredag.Hvem melder sig. ? Hvad med morgenmad lørdag. Vi foreslår at der sælges morgenmad til udstillere fra 8.30 - 9.30. der vil være morgenmad og morgen møde kl. 8 for hjælperne.

7: Fremtidige møder: Vi fortsætter indtil videre med hver anden månede, første mandag i måneden. næste møde er den 1 august. vi kan starte mødet tidligere hvis det er grundet ferie.

8: Lagkage konkurrence: Vi forsørger at stille med det bedste af de bedste bagere her fra LFHR.

9: Voksen ridelejer: Den udsættes for nu.

10: Distrikt 5. LFHR, har sendt et punkt til næste møde 22 juni.

11: Repræsentantskabsmøde 16-17 april 2016. Det var en rigtig god weekend. fik en masse nye input og vidensdeling. DRF havde fremsat forslag om ændring af kontingent. Vi stemte ja til det da vi sparer i alt 8000 kr. med de medlemstals vi har nu.

12: Evt. der var ikke nogle ting.


Udskriv