Rangliste

Pointsystem og vindere

Vindere

Rangliste

Indsend resultater her

Guide til indsendelse af resultater.

Guide til at indsætte link til dit resultat i formularen.

Husk at læse nedenstående retningslinjer, inden du sender dit resultat.

 

Rangliste pointsystem for LFH Rideklub.

Rangliste for alle stævner, for alle ryttere der rider for LFH Rideklub.

Ranglisten er lavet for alle stævner, både udenbys og hjemme. Husk at indberette stævner redet på hjemmebane, hvis du ønsker at disse skal tælle med.

Ved generalforsamlingen 1. juli 2020, blev det besluttet at lægge, Distance, Military, Breddeaktiviter, TREC og Voltige under Blandede Discipliner. Samtidig blev det besluttet at en placering er en placering, uanset om det er en delfinale, dressurdelen i Military eller PTV afdelingen i TREC.
Du kan altså indberette både individuelle placeringer, hold placering og samlede placeringer fra samme stævne. De skal dog indsendes enkeltvis.

OBS. Vedrørende individuelle placeringer i Military, så skal individuel placering i dressur, indberettes som, "Dressur" - "Klasse", f.eks. CNC80 og ikke som Blandede Discipliner.
Det samme gælder for individuel placering i spring, "Spring" - "Klasse", f.eks. CNC80.
Individuel placering i terrændelen, indberettes under "Blandede Discipliner" - "Skriv hvilken", Terrænspring -  "Klasse", f.eks. CNC80.

Ranglisterne er opdelt i 6 kategorier:
  • Dressur - pony
  • Dressur - hest
  • Spring - pony
  • Spring - hest
  • Blandede Discipliner - pony
    (Military, TREC, Bredde, Voltige, Distance m.m.)
  • Blandede Discipliner - hest
    (Military, TREC, Bredde, Voltige, Distance m.m.)

Placeringer tæller efter nedenstående pointsystem og gælder stævner arrangeret af klubber under Dansk Rideforbund. Der skal forefindes et link til resultatet og du skal være startet for LFH Rideklub.

Ved pointlighed på 1. pladsen tæller flest resultater, den højeste procent, eller den hurtigste tid.

Husk at indberette resultater fra placeringer.
På Equipe vil der tit stå om du er placeret eller ej, og hvis du ikke har modtaget en roset, så er du højst sandsynligt ikke placeret.  

Vi har forsøgt at lave et program, som udregner resultaterne automatisk. Ser det mærkeligt ud eller mener du, der er fejl i dit resultat, så kontakt Hanne Bratholm på mail: Hannebratholm@hotmail.com


Placeringer efter placeringstabellen.

Pointsystem fungerer som følgende:

1 plads 12 point.

2 plads 10 point.

3 plads 8 point.

4 plads 6 point.

Øvrige placeringer giver 4 point.

Spring metode B0 3 point.

Distance Clear Round 3 point.

For at en placering tæller til ranglisten skal du huske at indberette dine resultater senest to måneder efter stævnets afslutning.
Kommer resultaterne senere tæller de ikke med på ranglisten!

Resultatet indberettes med ved at udfylde indberetningen med link til placeringen på Equipe, Rideforbund.dk eller lign.

Rangliste ansvarlig er Tina Jørgensen, Mail: tina@web-pro.dk.

Der er flere af klubbens medlemmer som har mere end én hest/pony som de starter på. Du må gerne indberette resultater til ranglisten på alle de heste/ponyer du rider, men når placeringerne på ranglisten skal findes inden generalforsamlingen, vil det kun være den bedst placerede hest/pony der tæller med. Dvs. at en rytter kan ikke blive nr. 1, 2 og 3 på ranglisten, fordi rytteren har 3 gode heste, men kun nr. 1, hvorfor 2. og 3. pladsen vil blive givet til de øvrige bedst placerede ekvipager på listen.

Ranglisterne løber et kalenderår ad gangen, og når generalforsamlingen afholdes, som regel i marts måned året efter, vil vinderne få overrakt en flot roset. Der uddeles placeringer på ranglisten efter placeringstabellen.

Held og lykke på stævnepladserne.