Terræn træning i ”Grusgraven” i Kettinge

Terræn træning i ”Grusgraven” i Kettinge

Som optakt til vores kommende militarystævne i LFH Rideklub, afholdes der to gange terræn træning med garvede militaryryttere som undervisere.

Grusgraven har en masse spring fra 60 cm op til 100 cm samt en helt speciel naturoplevelse. Der er vand flere steder som kan rides igennem eller i forbindelse med spring.

 

Lørdag d. 3. august 2019

Første træning er med Vicky Mathiesen som underviser.

Vicky har redet CCI3*, med resultater som blandt andet, Bronze DM 2012, Guld i NM for hold 2013, Kvalificeret til VM 2014 og senest vinder af Falsterbo Hunting i 2017, 2018 og nr. 2 i 2019. Vicky har hesten Dejo og Katniss. Vicky underviser ryttere på alle niveauer og arbejder altid på hestens præmisser og formåen ligeledes med rytterens kompetencer og ønsker.

Sidste tilmelding: d. 29. juli 2019

 

Lørdag d. 7. september 2019.

Anden træning er med Simone Vinther som underviser.

Simone kan undervise lige fra bom arbejde til og med MA, da det er der mit eget niveau selv ligger. Jeg rider også på 3* niveau i military og MB i dressur. Har deltaget ved DM, NM, EM og UVM i military, og selv redet mine heste op på disse niveauer. Jeg arbejder/underviser på hestens præmisser, og presser ikke mine ryttere/heste ud i noget, de føler sig utrygge ved. Har hjulpet ponyryttere lige fra bom klasser til at kunne ride MA på landsplan - og rideskole elever til at komme videre på deres egen pony. 

Sidste tilmelding d. 2.  september 2019

                                                 

Som udgangspunkt er det terræntræning begge dage, men hvis man kun ønsker at få undervisning i banespring, så kan dette ligeledes være muligt.

Undervisning foregår i hold på max 4 equipager a` 5 kvarter. Rytterne skal være varmet op i skridt, trav og galop til undervisnings start.

Holdene inddeles efter niveau, for at få mest muligt ud af træningen.

Tilmelding: skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende oplysninger: Træningsdato, navn, hest eller pony, og hvilken ca. højde der springes.

Tilmelding er først gældende når der er betalt til LFH Rideklub på mobilpay: 78331. Husk at skrive navn, træningsdato + terræn.

Pris: undervisning 250 kr. pr rytter. Hvis man ikke har facilitetskort til LFH Rideklub eller Grusgraven tillægges 100 kr. for medlemmer af LFH Rideklub og 150 kr. for ikke medlemmer.

Adresse: Rågelundevej 24, 4892 Kettinge.

Kontaktperson: Britt Carlsen, mobil: 28908452, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Udskriv